WiFi voor horeca

Last van een trage of wegvallende Wifi-verbinding in de horecazaak? Alleen op bepaalde plekken in het gebouw een goede verbinding? WiFi Midden Nederland zorgt voor krachtige WiFi voor bedrijven in de horeca.

WiFi voor alle gasten

Als ondernemer in de horeca weet u dat de gasten er vanuit gaan dat u goede WiFi hebt. Daarnaast is het mogelijk om de gasten zich te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Zonde dus, als u WiFi instabiel of erg traag is. Problemen met u WiFi verbinding kunnen het succes van de zaak in de weg zitten.

WiFi voor de horeca: dekking en snelheid

De WiFi Specialist zorgt voor een goede dekking en snelheid daar waar de gasten gebruik maken van het internet. Voor een hotel betekent dat meestal dat u goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. Heeft u een restaurant? Dan wilt u dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend WiFi. Afhankelijk van de grootte van de zaak moet het bereik van de WiFi in de horeca soms heel groot zijn.

Wat zijn de kosten?

Het is mogelijk om met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken. Dat kan door toegangspunten slim te plaatsen en door gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aankunnen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij komen graag en vrijblijvend langs voor een afspraak op locatie, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden en kosten voor een goed draadloos netwerk.