WiFi op uw Camping

Geen goede WiFi op uw Camping? Elektronica speelt een grote rol tijdens het kamperen: driekwart van de kampeerders neemt buiten hun mobieltje de tablet of laptop mee naar de camping. Geen wonder dat WiFi met stip bovenaan de verlanglijst staat van Kamperend Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de organisatie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Wifi is onmisbaar voor de kampeerder en campings spelen daar steeds meer op in: maar liefst 84% van de kampeerders had tijdens de laatste vakantie beschikking over wifi en maakte er ook dankbaar gebruik van. Ze gebruiken internettoegang voor het controleren van het weerbericht (79%), contact met het thuisfront (75%), het opzoeken van informatie in de omgeving (71%) of het oriënteren op de volgende camping (53%) tijdens de rondreis.

Wel WiFi op mijn camping, maar helaas niet stabiel.

Zoals u waarschijnlijk al weet of gelezen hebt kunt u beter geen WiFi hebben dan een onbetrouwbaar netwerk. Waarom WiFi op uw Camping niet goed werkt kan aan één of meerdere factoren liggen. Wij komen graag bij u op bezoek om het netwerk samen met u door te nemen om daarna een meting te doen binnen uw restaurant. Aan de hand van onze bevindingen krijgt u een advies. Waar nodig kunnen wij al aanpassingen doorvoeren, natuurlijk als u hiermee akkoord gaat.

Betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van uw WiFi netwerk? WiFi Midden Nederland is uw totaalleverancier op het gebied van WiFi en voor alles wat daarbij komt kijken. Wij regelen de aanleg van van het begin tot het eind. Na een zorgvuldige inventarisatie en eventueel meting bij u op locatie komen we met een plan op maat. Alle factoren worden hierin meegenomen. Denk hierbij aan het leveren van een afgeschermd en veilig bedrijfsnetwerk tot het plaatsen van masten.

Lees ook eens onze referenties, dit kan op onze website, via Google of vraag ze gerust bij ons op.

Advies en aanleg bij WiFi op uw Camping

Waar u doet waar u goed in bent, doen wij het zelfde. Wij zijn dol op techniek, wij leggen u rustig uit wat wij u adviseren. Wij zijn WiFi specialisten met passie, geen doorgewinterde verkopers die u zoveel mogelijk willen verkopen of aan winstmaximalisatie doen.
Wij gaan pas weg als u WiFi op uw camping goed werkt.

Neem gerust contact op voor een afspraak. Naar aanleiding van ons eerste gesprek geven wij een passend advies. Door de ervaring die wij opgedaan hebben in de horeca weten wij zeker dat wij voor u het perfecte plaatje kunnen bieden dat u de beste prijs en kwaliteitsverhouding geeft. Niemand beter dan onze klanten kunnen u beter vertellen hoe wij werken.