Wifi op de zaak

In een zakelijke omgeving is een perfecte Wi-Fi verbinding onmisbaar. De meeste kantoren of andere bedrijfsomgevingen zijn tegenwoordig voorzien van een draadloos netwerk waar zowel medewerkers als bezoekers met hun laptop, tablet of mobiele telefoon gebruik van kunnen maken. WiFi-Nederland realiseert een uitstekende internetverbinding – draadloos of bekabeld – en is daarnaast uw partner voor de aanleg, het onderhoud of advies met betrekking tot uw zakelijke internetdiensten.

Beveiligde internetverbinding voor bezoekers

Voor bezoekers van uw bedrijfsruimte zorgen we voor een beveiligde netwerkverbinding, waarmee gasten verbinding kunnen maken met het internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Op basis van uw internetwensen – gaat het om dekking of snelheid? – geven we u een passend advies over de mogelijkheden.

Gecertificeerde Wi-Fi monteurs voor uw internetoplossing

Ook kunnen we u ondersteunen bij de realisatie van kantoorinstallaties, zoals VLAN’s, gastennetwerken die gescheiden zijn van het productienetwerk of andere koppelingen, en verzorgen we de levering van hardware. Wij zijn gespecialiseerd in grote Wi-Fi installaties in kantoorgebouwen. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om voor ieder Wi-Fi probleem een oplossing te bedenken.

Uw Wi-Fi altijd up to date met een onderhoudscontract

Met een servicecontract van WiFi-Nederland wordt uw netwerk 24/7 gemonitord en kunnen we direct ingrijpen zodra er een fout in uw verbinding wordt geconstateerd. We komen regelmatig bij u langs om de veiligheidsstatus van de verbinding te controleren en updates uit te voeren.

Snelle Wi-Fi verbinding voor bedrijven

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw zakelijke Wi-Fi? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw Wi-Fi verbinding drastisch verhogen? Kies dan voor WiFi-Nederland. Wij zijn op werktijden, maar ook in de avonduren en het weekend bereikbaar.