Aanleggen van thuisnetwerk of kantoornetwerk

Heeft u specialist voor een netwerk of kantoornetwerk nodig? Wilt u een stabiel, snel en duurzaam bekabeld internet netwerk in u huis of kantoor laten aanleggen? Op de juiste plekken een muziek, Smart TV of internet aansluiting voor de printer of computer? Alle bestanden en printers met scanners delen tussen alle apparaten en indien gewenst ook ook als u niet thuis bent? En vanzelfsprekend overal een goed draadloos WIFI netwerk? Alles keurig wegewerkt in de meterkast? Klaar voor de toekmost met nog meer WiFi apparaten? Nuttige zaken waar u dagelijks mee te doen heeft. Erg vervelend en tijdtovend als het allemaal niet goed werkt en het probleem in u netwerk blijkt te zitten. Wij zorgen voor de aanleg of herstel van een duurzaam, veilig en stabiel thuisnetwerk.

Thuisnetwerk, bedrijfsnetwerk of kantoornetwerk of laten aanleggen

Een storingsvrij, snel en duurzaam netwerk laten aanleggen? Of nu gaat om een paar of meer aansluitingen of om kabels te herstellen?  Of de aanleg van een compleet nieuw bekabeld netwerk, bij ons bent u aan het juiste adres. Met een goede planning, opgeleide en ervaren specialisten die er plezier in het werk hebben. Met alleen materialen van uitstekende kwaliteit en het gebruik van de juiste apparatuur en gereedschap. Wij zorgen we ervoor dat de kwaliteit van uw netwerk in huis of op kantoor gewaarborgd is. Het kan niet zo zijn dat u daar elke jaar weer met het internet bezig bent, de basis; het netwerk moet gewoon goed zijn en wat ons betreft moet u daar  tientallen jaren onbezorgd gebruik van kunt maken.

Waarom kiezen voor een bekabeld netwerk van WiFi- midden Nederland?

  • Wij zijn flexibel. Zo werken wij  bijvoorbeeld als het u uitkomt. Dus 7 dagen per week.
  • Geen onderhoud nodig en kans op storingen ligt daardoor velen malen lager
  • Kennismaken, planning, levering van materialen, uitvoeren van de werkzaamheden en daarnaast het bieden van service en ondersteuning. Wij verzorgen het volledige traject.
  • Goed opgeleide en ervaren specialisten

De volgende installatie werkzaamheden voeren wij onder andere graag uit:

Wij voeren graag de volgende diensten voor u uit;

  • In de eerste plaats, advies omtrent de inrichting of aanleg van uw netwerk of kantoornetwerk.
  • Aanleg of herstel van bekabeling en een echt goed en compleet WIFI netwerk.
  • In de derde plaats, Installatie en configuratie van netwerkapparatuur en randapparatuur

Kwaliteit

De kwaliteit van de kabels en de aansluitpunten zijn cruciaal voor een duurzaam bekabeld netwerk. Daarom gebruiken wij bij WiFi Midden Nederland alleen maar de beste kabels. De CAT6 netwerkkabels die wij gebruiken zijn sterk en hebben een massief koperen geleider (100% koper)! Hierdoor is de geleiding velen malen hoger waardoor er een veel sneller en stabieler netwerk te realiseren is en die ook tegen een stootje kan. Dit voorkomt voor u in de toekomst ook veel problemen.

Voor televisie (CAI kabel) oplossingen gebruiken wij altijd Hirschmann kabels en materiaal.

Kosten van een netwerk of kantoornetwerk laten aanleggen

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang van de van het project. Ieder project is immers uniek. Door onze inkoop van materialen én het efficiënt werken met ervaren specialisten kunnen wij u goedkope prijzen aanbieden. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken.

Meer weten over bekabeld netwerk?

Kortom contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42, of maak gebruik van het contactformulier. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs en een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.