Nieuwbouw en Wi-Fi

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning moet u veel keuzes maken. Als u dan toch bezig bent is een nieuwe woning betrekken ook een ideaal moment om de inrichting van uw internet netwerk en wifi aan te pakken. Eventueel kan dat draadloos. Tegenwoordig zijn de iPads en laptops niet meer weg te denken uit een gemiddeld Nederlands huishouden. Een mooi moment om hier  even bij stil te staan en het scheelt ook gelijk allemaal kabels die anders zichtbaar door het nieuwe huis lopen.

Centrale opslag

Heeft u er weleens aan gedacht om de gegevens centraal op te slaan door middel van een NAS? Door het plaatsen van een NAS (networkAttached Storage) kunnen bijvoorbeeld de vakantiefoto’s, huiswerk en andere documenten veilig worden opgeslagen.

Eigenlijk is een NAS een harde schijf die is voorzien van netwerkaansluiti

ngen. Hierdoor zijn de bestanden die op een NAS staan draadloos beschikbaar voor alle gebruikers in het thuisnetwerk. Door het zo in te richten dat er op een dubbele harde schijf wordt gesynchroniseerd bent u tevens voorzien van een goede back-up.

Telefoon

Een ander punt om over na te denken is het telefonische bereik. We merken vaak dat wanneer de bewoners waar we aan het werk zijn aan de telefoon hebben dat het bereik van de telefoon minimaal of zelfs slecht is. Dat is ook niet verwonderlijk, door al het wapeningsijzer in de vloeren en muren komt het, meestal draadloos, signaal niet binnen. Door het toepassen van wifi-schotels kan er een goed functionerende wifi verbinding in de hele woning worden gecreëerd. De schotels kunnen zelfs buiten worden toegepast.

Wilt u ook razendsnel internet in uw nieuwbouw huis of kantoor?

Wilt u in uw woning of op kantoor gebruikmaken van een betrouwbare internetverbinding van hoge kwaliteit? Kies dan voor WiFi-Nederland; de specialist in de aanleg, verbetering en het onderhoud van uw waardevolle internetverbinding.

Meer weten over Wi-Fi in u nieuwbouw huis of kantoor?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen of een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.