WiFi zakelijk voor grote en kleine bedrijven

In een zakelijke omgeving is een perfecte WiFi verbinding onmisbaar. De meeste kantoren of andere bedrijfsomgevingen zijn tegenwoordig voorzien van een draadloos netwerk waar zowel medewerkers als bezoekers met hun laptop, tablet of mobiele telefoon gebruik van kunnen maken. WiFi Midden Nederland realiseert een uitstekende internetverbinding – draadloos of bekabeld – en is daarnaast uw partner voor de aanleg, het onderhoud of advies met betrekking tot uw zakelijke internetdiensten.

Beveiligde internetverbinding voor gasten

Voor gasten van uw bedrijfsruimte zorgen we voor een beveiligde netwerkverbinding, waarmee gasten verbinding kunnen maken met het internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Op basis van uw internetwensen – gaat het om dekking of snelheid? – geven we u een passend advies over de mogelijkheden.

Gecertificeerde WiFi monteurs voor uw internetoplossing

Ook kunnen we u ondersteunen bij de realisatie van kantoorinstallaties, zoals VLAN’s, gastennetwerken die gescheiden zijn van het productienetwerk of andere koppelingen, en verzorgen we de levering van hardware. Wij zijn gespecialiseerd in WiFi installaties in kantoorgebouwen of een kantoor aan huis. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om voor ieder WiFi probleem een oplossing te bedenken.

Uw WiFi altijd up to date met een onderhoudscontract

Met een servicecontract van WiFi Midden Nederland wordt uw netwerk 24/7 gemonitord en kunnen we direct ingrijpen zodra er een fout in uw verbinding wordt geconstateerd. We komen regelmatig bij u langs om de veiligheidsstatus van de verbinding te controleren en updates uit te voeren.

Snelle WiFi verbinding voor bedrijven

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw zakelijke WiFi? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw WiFi verbinding drastisch verhogen? Kies dan voor WiFi Midden Nederland. Bel ons op 0317 84 41 42 Wij zijn op werktijden, maar ook in de avonduren en het weekend bereikbaar.

Wifi Midden Nederland
Average rating:  
 5 reviews
 by Cor Spiegels

Uitstekend bedrijf, heldere afspraken en komen afspraken na.

 by Jan Brouwers

Rustige en keurige uitleg. duidelijk prijs afspraken en alles netjes geinstalleerd en opgeruimt.

 by Jos van der SchaafKorte lijnen, direct contact, meedenken en geen flauwekul.

 by Arjan Jansen


Goede uitvoering en prettige samenwerking! by Esther Croqué - van Elk

Super goede en fijne service. Laagdrempelig contact. Er wordt altijd een oplossing gevonden voor het probleem.