Razendsnelle Wi-Fi van hoge kwaliteit

Wist u dat u gemiddeld slechts 25% van uw beschikbare internetverbinding gebruikt? Te veel mensen hebben last van trage Wi-Fi, een slecht bereik of andere mankementen waardoor ze niet optimaal profiteren van hun internetverbinding. Bij WiFi-Nederland zorgen we ervoor dat u de volledige 100% van uw internetverbinding gebruikt. Daarmee profiteert u van snelle Wi-Fi met een groot bereik.

Wi-Fi installatie en onderhoud voor zakelijk en particulier

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen met hun Wi-Fi problemen bij ons terecht. We verbeteren de snelheid van uw WiFi verbinding, vergroten het bereik of verhelpen de problemen met uw hardware. Onze ervaren monteurs zijn in staat voor ieder internetprobleem een passende oplossing te vinden. We werken met gevestigde merken, zoals Cisco en Ubiquiti.

Uw internetverbinding altijd up to date met een servicecontract

Voor ondersteuning op de lange termijn kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Hiermee komen we één keer per jaar bij u langs om uw internetverbinding te updaten en het systeem te controleren. Is het nog veilig en is de dekking optimaal? Eventuele problemen kunnen direct door onze monteurs worden verholpen. En dit alles tegen een scherp tarief.

Wilt u ook razendsnel internet in uw woning of kantoor?

Wilt u in uw woning of op kantoor gebruikmaken van een betrouwbare internetverbinding van hoge kwaliteit? Kies dan voor WiFi-Nederland; de specialist in de aanleg, verbetering en het onderhoud van uw waardevolle internetverbinding. Breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op voor meer informatie.