Glasvezelverbinding buitengebied van Gelderse Vallei Zuid

Glasvezel in het buitengebied van Gelderse Vallei Zuid! Er is bekend dat meer als het minimale aantal bewoners een glasvezelabonnement heeft gekozen. Dit is dus een fantastisch resultaat! Hiermee is ook de belangrijkste voorwaarde ruimschoots gehaald. Goed nieuws dus voor de inwoners uit de buitengebieden! gemeenten Arnhem, Ede, Renkum, Rhenen, Rozendaal, Veenendaal en Wageningen. En dit vooral dankzij de inzet van de inwoners. Er komt glasvezel en dat is voor de ontwikkeling van het buitengebied uitermate belangrijk.

Alsnog kiezen voor Glasvezel in  buitengebied van Gelderse Vallei Zuid?

De inwoners van het buitengebied van Gelderse Vallei Zuid kunnen alsnog kiezen voor de snelle internetverbindingl. De Glasvezel buitenaf start na de zomervakantie van 2018  met de voorbereidingen voor de aanleg in het buitengebied. De verwachting is dat de eerste bewoners in het tweede kwartaal van 2019 gebruik kunnen maken. Wij informeer u graag over de mogelijkheden.

 

                    

Wij adviseren u graag

WiFi Midden Nederland is een officiële ambassadeur van Glasvezel buitenaf voor de regio Gelderse Vallei Zuid. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit en hebben daarnaast de oplossing als de modem van de provider niet voldoende is voor super snel internet door het volledige huis of kantoor. Hierdoor kunt u wel optimaal gebruik maken van u glasvezelverbinding. Ons doel is ervoor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van de snelle glasvezelverbinding.

Wilt u ook razendsnel internet in uw woning of kantoor?

Wilt u in uw woning of op kantoor gebruikmaken van een betrouwbare glasvezel van hoge kwaliteit? Kies dan voor WiFi-Nederland; de specialist in de aanleg, verbetering en het onderhoud van uw glasvezelverbinding.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42  Of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over de verschillende mogelijkheden.