WiFi en Airbnb kamerverhuur

Moet u ergens rekening mee houden als u de Airbnb gasten WiFi toegang geeft? Wist u dat de advertentie van u op AirBnB hoger in de zoekresultaten verschijnt als mensen zoeken naar plekken met goed WiFi?

Het is zowiezo denken wij handig om de gasten te vertellen dat bij gebruik van WiFi akkoord gaan met je voorwaarden; niet te gebruiken voor ongewenste activiteiten. Airbnb adviseert ook:

  • Zorg voor een versleuteld gastnetwerk en deel het wachtwoord alleen met de gasten nadat ze hun reservering hebben bevestigd
  • Bewaar je router en modem op een veilige, afgesloten locatie in je huis
  • Zorg voor sterke wachtwoorden voor je router en modem en verander eens een keer
  • Controleer regelmatig de router en modem voor software-updates

Waarom zou ik verhuren op Airbnb?

Wat voor woning of ruimte je ook wilt delen, met Airbnb kun je gemakkelijk en veilig geld verdienen en miljoenen reizigers bereiken die op zoek zijn naar unieke plekken om te verblijven, zoals die van jou.

Passende Wi-Fi voor elke Airbnb ruimte

Wij bij Wi-Fi Midden Nederland bieden de diensten aan om dit volledig voor u te regelen. Wij geven advies op maat en nemen u graag het volledige installatie en onderhoud uit handen. Bel ons of stuur een e-mail als u meer informatie wilt, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.