Draadloos Wifi signaal verbeteren of versterken

U kent het vast wel, traag of zelfs geen draadloos internet in huis, in de tuin of op kantoor. In de meeste gevallen is het draadloos signaal van het modem niet voldoende en sterk genoeg om een volledige dekking in de gewenste ruimten te realiseren. Helemaal met de islolatie en het dikke glas van tegenwoordig. Standaard tips van het internet en de monteur van uw internetprovider of het zelf plaatsen van een WiFi versterker geven niet altijd het gewenst resultaat. Erg vervelend, draadloos WiFi internet wordt steeds belangrijker en door veel apparaten gebruikt. Draadloos WiFi signaal verbeteren of versterken? Wij van WiFi-Midden-Nederland helpen u graag aan huis of kantoor.

Draadloos WiFi signaal verbeteren of versterken?

Wilt u het draadloos WiFi signaal duurzaam verbeteren of versterken in uw woning of bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze goed opgeleide en ervaren WiFi monteurs zorgen voor een stabiel en goed bereik in de gewenste ruimten dus indien gewenst ook buiten. Naast de ervaring en kennis op het gebied van WiFi beschikken onze monteurs over kennis van uw verbinding, modem en aparatuur die u aan het wifi netwerk is gekoppeld. zoals een termostaat, camera of laptop.

Werkzaamheden

Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit;

  • Metingen om uw draadloos WiFi signaal te verbeteren of versterken
  • Installeren en instellen van (draadloze) apparaten
  • Verzorgen van een uitstekende en goede dekking van WIFI / draadloos internet
  • Installeren en instellen van Access Points, WIFI versterkers, Repeaters
  • Verkoop en levering van alle apparatuur die u aan het wifi netwerk kunt aansluiten

Materialen

Wij testen continu de nieuwe WiFi apparatuur zoals versterkers, repeaters en routers en alles wat wij uitleveren. Zo weten wij zeker dat het apparaat het beste werkt met uw modem. Daarnaast kennen wij deze apparaten  zodat wij het perfect voor u kunnen instellen. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van hoge kwaliteit, zodat we er zeker van zijn dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw thuisnetwerk.

De afwerking

Voor klanten is niet alleen het draadloos WiFi signaal verbeteren maar ook de afwerking van geplaatste apparatuur van groot belang. Wij kunnen in veel gevallen databekabeling aanleggen door bestaande leidingen of onder de grond. Daar waar nodig, plaatsen wij wandgoten en kabelgoten. De databekabeling word afgewerkt op de juiste stekker of wandcontactdoos. Aan het eind testen wij het gehele systeem op de werking ervan.

Kosten van draadloos WiFi netwerk verbeteren of versterken

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers voor ons uniek. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, te meten en een inschatting te maken van de kosten.