Help Wifi valt steeds weg

Help Wifi valt weg en is het bereik is onvoldoende of het internet is langzaam? Heeft u de extra zender in het stopcontact geprobeerd die geen stabiele oplossing is? Heeft u een extra toegangspunt gekregen en daarom 2 wifi netwerken? Het belangrijkste, lukt het helpdesk van de provider niet op het op te lossen? De problemen van draadloos internet kunnen een aantal oorzaken hebben. De meest voorkomende is dat er andere draadloze apparaten op dezelfde lijn als de WiFi verbinding zitten. Bijvoorbeeld de draadloze router van de overburen. De tweede reden is vaak de isolatie in de muren en vloeren. Het kan ook liggen aan andere apparaten die op dezelfde lijn uitzenden, bijvoorbeeld bluetooth apparaten en radio’s.  Vaak komt het voor dat de draadloze modem van uw interneprovider in de meterkast is geplaatsts. Hierdoor word de wifi dekking door het gehele huis en naar de boven verdiepingen en buiten beperkt.

Geen WiFi valt weg maar razendsnelle WiFi van hoge kwaliteit

Wist u dat u gemiddeld slechts 25% van uw internetverbinding gebruikt? Te veel mensen hebben last van trage Wi-Fi, een slecht bereik of andere mankementen waardoor ze niet optimaal profiteren van hun internetverbinding. Bij WiFi-Nederland zorgen we ervoor dat u de volledige 100% van uw internetverbinding gebruikt en daardoor profiteert van snelle Wi-Fi met een groot bereik. WiFi valt weg is wat ons betreft verleden tijd als wij klaar zijn.

Wi-Fi installatie en onderhoud voor zakelijk en particulier

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht met al hun Wi-Fi problemen. We verbeteren de snelheid van uw internetverbinding, vergroten het bereik of verhelpen de problemen met uw hardware. Onze ervaren monteurs zijn in staat om voor ieder internetprobleem een passende oplossing te vinden. Bovendien werken we met gevestigde merken, zoals Cisco en Ubiquiti.

Uw internetverbinding altijd up to date met een servicecontract

Voor ondersteuning op de lange termijn kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Hiermee komen we één keer per jaar bij u langs om uw internetverbinding te updaten en het systeem te controleren: is het nog veilig en is de dekking optimaal? Eventuele problemen kunnen direct door onze monteurs worden verholpen. En dit alles tegen een scherp tarief.

Wilt u ook razendsnel internet in uw woning of kantoor?

Wilt u in uw woning of op kantoor gebruikmaken van een betrouwbare internetverbinding van hoge kwaliteit? Kies dan voor WiFi-Nederland; de specialist in de aanleg, verbetering en het onderhoud van uw waardevolle internetverbinding. Gaat u verhuizen, een woning laat bouwen of wilt u uw huidige huis voorzien van een duurzaam, goed en stabiel netwerk? Wij adviseren en begeleiden u graag. We kijken vrijblijvend samen met u op locatie wat de wensen zijn en zullen daarna een passend voorstel doen. Klik hier om in contact met ons te komen.