WiFi Netwerken voor de Land- en Tuinbouw

Smartphones en tablets volop in gebruik

Tien jaar na de introductie van de smartphone is dit handig hulpmiddel niet meer weg te denken en een kas of op het boerenerf. Het is natuurlijk geen vervanger van vakmanschap.

Ervaring in de land en tuinbouw

Internet raadplegen, managementinformatie ophalen en mail bekijken, het kan allemaal.
Via WiFi werkt het internet een stuk sneller, een extra bijkomend voordeel, de kosten van uw mobiele aanbieder blijven beperkt.

Wij horen vaak van de eigenaar;  “Het moet gewoon goed werken, dag en nacht, en dat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding”.

Onze WiFi oplossingen worden voornamelijk ingezet als ondersteuning bij het bellen, het aansturen van melkrobots of het beheren van een klimaatsysteem. Wij zorgen dat onze WiFi apparaten geschikt zijn voor uw omgeving.

Laat u al uw apparatuur al beheren door een IT bedrijf en u wilt daar graag bij blijven? Geen enkel probleem, samenwerken kunnen wij ook en doen wij graag.

Neem contact met ons op voor meer informatie, Peter maar ook zijn collega’s helpen u graag verder.

Wilt u ook razendsnel internet in uw woning of kantoor?

Wilt u in uw woning of op kantoor gebruikmaken van een betrouwbare internetverbinding van hoge kwaliteit? Kies dan voor WiFi-Nederland; de specialist in de aanleg, verbetering en het onderhoud van uw waardevolle internetverbinding.

Meer weten over Wi-Fi in u bedrijf of kantoor?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over onze oplossingen.