Wifi hulp aan huis

Heeft u thuis een trage verbinding of slecht bereik in bepaalde ruimten en wilt u professionele Wifi hulp aan huis? Schakel WiFi Midden Nederland in voor perfecte Wi-Fi. Om de situatie in kaart te brengen, komen we vrijblijvend bij u langs, onderzoeken we uw Wi-Fi netwerken en verbindingen en bepalen we waar verbetering mogelijk is. Wist u dat u particuliere gebruikers gemiddeld slechts 25% van hun internetverbinding gebruik? Met onze hulp wordt dat 100% en profiteert u van écht snelle Wi-Fi. Daarmee kunt u in de tuin, op zolder of in de slaapkamer gebruikmaken van het snelle internet waar u iedere maand voor betaalt. Uiteraard zonder de aanleg van kabels door uw hele woning, want dat is tenslotte het grote voordeel van Wi-Fi.

Aanvullende diensten van WiFi-Nederland

Naast een uitstekende internetverbinding kunnen wij u ook ondersteunen bij de levering van Wi-Fi hardware en diverse extra diensten. Met behulp van een bouwtekening van uw woning bepalen we hoeveel toegangspunten, zogeheten ‘accesspoints’, u nodig heeft voor een optimale dekking. Vervolgens nemen wij de installatie van uw internetverbinding uit handen. Met een servicecontract komen we bovendien één keer per jaar bij u langs om nieuwe updates uit te voeren en de veiligheid en de dekking van uw internetsysteem te controleren.
Met de Wi-Fi van WiFi-Nederland bent u klaar voor de toekomst.

Meer weten over Wifi hulp aan huis?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42, of maak gebruik van het contactformulier. Direct een offerte aanvragen of een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.