Computer of laptop

Zit u niet fijn achter u computer of laptop? Wilt u een nieuwe goede en snelle computer of laptop kopen of reageert de computer of laptop niet naar wens? Uw computer is verouderd of u bent op zoek naar een nieuwe? Wat de reden ook is voor de aanschaf van een computer of laptop, het is niet gemakkelijk om een keuze te maken. Er zijn veel punten waar u op moet letten, van processor tot harde schijf en van videokaart tot aansluitingen. Wij leggen u graag uit welke aspecten van belang zijn, zodat de computer die u koopt goed past bij uw gebruik en wensen, wij noemen dat een computer op maat en natuurlijk komen wij deze bij u thuis of op kantoor volledig aansluiten.

Waarom een computer op maat?

Wij leveren geen standaard computers uit een doos. Elke computer die wij plaatsen is specifiek samengesteld naar de wensen van onze klant.

  • Alles wat u nodig heeft en niet wat u niet nodig heeft.
  • Uitgebreide ondersteuning en garantie
  • Eerste jaar een gratis “Altijd verbonden Computer ondersteuning”.
  • Volledige installatie aan huis of kantoor; dus ook aansluiten aan printer of andere randapparatuur
  • Samengesteld uit hoogwaardige onderdelen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.
  • In verschillende kleuren leverbaar, zodat de computer bij u in het interieur past.

Computer of laptop ondersteuning, service en onderhoud

Nieuwe computer, MacBook of laptop gekocht, maar u weet niet zo goed hoe waar u moet beginnen? Windows 10 besturingssysteem updaten, programma’s installeren, software updaten, back-ups maken, printer, e-mail, wifi… als het u niet lukt of als u er geen tijd voor hebt, helpen wij u graag. Natuurlijk is het enige wat u wilt zorgeloos gebruikmaken van de computer laptop of Macbook! Daarom biedt WiFi Midden Nederland jou Altijd verbonden Computer ondersteuning: onbeperkt technische hulp bij al je ict-vragen en 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt en een goede antivirus oplossing.

Aansluitingen

Het is van belang om te kijken hoeveel aansluitingen u nodig denkt te hebben op uw computer. De USB poorten, aansluitingen voor een geluidskaart en optie om de geheugenkaarten van een camera aan te sluiten.

Wilt u meer informatie of hulp bij de keuze van de juiste computer of laptop? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw WiFi verbinding drastisch verhogen? Kies dan voor WiFi Midden Nederland. Stuur ons een bericht via het contact formulier en wij komen vrijblijvend bij u de situatie te beoordelen.