Snelle levering van al uw Wi-Fi oplossingen

Onze klanten variëren van particulieren tot grote horecaondernemingen. Al deze bedrijven hebben hun eigen werktijden en flexibiliteit. Bij WiFi-Nederland passen we hier ons graag op aan. We snappen namelijk goed dat een probleem met uw internetverbinding niet kan wachten. Daarom zijn we tijdens werktijden, maar ook in de avonduren én de weekenden bereikbaar. Ook is het mogelijk om op deze momenten een bezoek aan uw locatie te plannen.

Uw storing binnen 24 uur verholpen

Wanneer u ons inschakelt voor de levering, de verbetering of het onderhoud van uw internetverbinding kunt u rekenen op een snelle levering. De lijnen binnen ons kleine team zijn kort, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn. Voordat u het weet, beschikt u over een werkende Wi-Fi verbinding. Heeft u last van een storing? Binnen 24 uur is er iemand op locatie aanwezig om de problemen te verhelpen. In 75% van de gevallen kunt u zelfs al binnen 3 uur een monteur verwachten.

Uw snelle Wi-Fi nog sneller geleverd

Bij WiFi-Nederland begrijpen we dat een werkende internetverbinding onmisbaar is, zowel thuis als op kantoor. Daarom kunt u bij ons rekenen op snelle levering en service voor Wi-Fi van hoge snelheid en met een optimaal bereik.

Heeft u last van een storing in uw internetverbinding of heeft u op korte termijn een Wi-Fi oplossing nodig? Neem dan contact met ons op.