NAS

Met een NAS (Networked Attached Storaged) kunt u bestanden centraal in een 1 Gb of 10 Gb netwerk omgeving supersnel opslaan. U kunt met een NAS de bestanden op computers, laptops, mediaspelers, smartphones en tablets binnen het snelle lokale netwerk of via het internet bestanden beheren, opslaan en openen. Bij Wifi Midden Nederland vind je diverse NAS modellen.

Synology NAS

Veel van onze klanten kiezen voor de Synology NAS. Dat is ook niet zo gek, want elk NAS model van dit merk is een uitstekende opslagoplossing en er zijn geen maandelijkse kosten wat bewaren in de Cloud wel heeft. Specifiek willen we even de Synology DS218+ uitlichten. De DS218+ heeft een krachtige dual-coreprocessor en AES-NI-hardwareversleutelingsengine. Daarnaast biedt deze uitzonderlijke snelheden voor bestandsoverdracht. De DS218+ ondersteunt realtime-videostreaming in 4K en is niet alleen ideaal voor het beschermen van kritieke gegevens, maar ook voor het opslaan van media-inhoud in Ultra HD.

QNAP NAS

Niet alleen Synology heeft een aantal mooie NAS modellen op de markt gebracht, ook de QNAP NAS modellen zijn echte aanraders. De QNAP TS-253A behoort tot één van de toppers binnen ons aanbod. Dit NAS model wordt aangedreven door de nieuwste quad-core Intel® Celeron® processor die gebruikers laat genieten van 4K (H.264) video afspeelmogelijkheden en 1080p/4K video real-time transcodering direct vanaf de TS-253A naar een HD/4K beeldscherm.

NAS bestellen bij Wifi Midden Nederland

Wilt u ook een NAS bestellen bij WiFi Midden Nederland? Maar weet je niet goed welk medium het meest voldoet aan jouw eisen en wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je, zodat je uiteindelijk een juiste aankoop verricht. Heb je uiteindelijk een bestelling geplaatst? Dan profiteer je van gratis het plaatsen in huis of op kantoor. Kortom: het is hartstikke slim om u NAS medium te bestellen via WiFi Midden Nederland.