Hulp bij wifi problemen

Hulp bij wifi? Wilt u wifi aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw werkend te krijgen? Wij helpen u graag op weg en lossen u internet-problemen snel op wanneer het u uitkomt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze WiFi verbinding aan zetten en beveiligen.

Onze specialisten helpen wifi-problemen op te lossen door:

  • Het internet correct aan sluiten Wij nemen samen met u alle wensen door en zorgen voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.
  • De (draadloze) router  installeren Als de internetverbinding het niet doet ligt de oplossing soms bij de router van de provider. Wij onderzoeken de oorzaak en zorgen voor een juiste installatie.
  • Draadloos internet instellen Heeft u meerdere computers of laptops in huis? Via WiFi kunt u al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kun u overal in huis werken. Onze Wifi midden Nederland specialisten lossen dit graag voor u op.

Meer weten over hulp bij wifi?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0317 84 41 42, of maak gebruik van het contactformulier. Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.