Wifi monteur

Is de dekking en snelheid onvoldoende en valt de WiFi verbinding steeds weg? Is er onvoldoende bandbreete voor alle apparaten en wilt u het WiFi netwerk verbeteren? Heeft een deskundige WiFi monteur aan huis nodig? Dan bent u bij de WiFi Midden Nederland aan het juiste adres. WiFi Midden Nederland is dé specialist voor uw WiFi thuis en WiFi op kantoor.

Op het moment dat u alles heeft geprobeerd met de helpdesk, de WiFi monteurs van uw provider en bijvoorbeeld het inschakelen van een apparaatje in het stopcontact het probleem niet hebben opgelost dan kan dat erg vervelend zijn. U wilt ten slotte gewoon gebruik maken van een stabiel werkend WiFi netwerk en internet. Wij van WiFi Midden Nederland begrijpen dat.  Daarom helpen wij u graag bij een internet en wifi verbinding die voldoet aan uw wensen. Wij zijn onder andere werkzaam in Nijmegen, Wageningen, Ede, Oosterbeek, Veenendaal, Barneveld en de rest midden Nederland.

Wij van WiFi MIdden Nederland lossen de WiFi problemen graag voor u op, tegen een duidelijke prijs zonder voorijkosten. Kunnen wij uw situatie niet verbeteren? Dan brengen wij u ook geen kosten in rekening. Interesse in een deskundige WiFi monteur aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is de oplossing

Het alleen maar bijplaatsen van toegangspunten (accesspoints), repeaters en versterkers is niet de oplossing en ook niet op de lange termijn. Een uitstekend WiFi netwerk is maatwerk: het gaat niet enkel om de sterkte van het signaal, maar ook om de kwaliteit. En die sterkte én kwaliteit hebben last van storingen: muren, babyfoons, dect-telefoons, magnetrons, spiegels, badkamers, dubbel glas etc etc.
Om voor uw WiFi netwerk een optimale dekking te realiseren is het belangerijk dat er een aantal zaken in kaart gebracht te worden: Hoeveel invloed hebben de storings en omgevings factoren? Hoe zijn de wifi netwerken va de buren ingericht ? Welke effecten heeft de constructie van uw huis hierop? Wat zijn de de belangerijkste punten in uw huis? Kortom: meten is weten.

Wat wij doen

We overleggen waar u overal uitstekende wifi wilt. We maken een plattegrond van de omgeving. Vervolgens doen we, indien nodig, per verdieping metingen op verschillende plekken. Wij kunnen met behulp van software een dekkingskaart maken, waarop precies inzichtelijk is wat de huidige situatie is, wat de sterktes en zwaktes zijn, en welke invloeden van belang zijn. Aan de hand van deze dekkingskaart, een inventarisatie van uw gebruikte apparaten en instellingen, én natuurlijk uw wensen wordt vervolgens een vrijblijvend advies uitgebracht.

Het aanpassen van de instellingen in uw modem zijn bij het bezoek inbegrepen, voor overige aanpassingen wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht, u zit dus nergens aan vast. U heeft na ons bezoek in ieder geval een beter functionerend WiFi netwerk, maar weet daarnaast: Wát is de oorzaak van de slechte verbinding ? Wat zijn de kosten het om het WiFi probleem te verhelpen?

Zo maak u een afspraak met een wifi monteur

Wilt u graag dat wij langskomen om bij u thuis of op kantoor de WiFi-verbinding te verbeteren? Gebruik ons contactformulier of bel via telefoonnummer 0317 84 41 42 Een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij vertellen u dan graag meer over onze oplossingen.

 

Wifi Midden Nederland
Average rating:  
 4 reviews
 by Ron Stoop

Bij ons zijn alledrie de verdiepingen van ons nieuwe huis voorzien van goede Wifi. Het was echt snel opgelost, echt te gek. Het resultaat mag er wezen, helemaal top! We zijn supertevreden. Mening bedrijf kan een voorbeeld nemen aan de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van Wifi midden Nederland. Vanaf het allereerste telefonische contact tot en met de oplevering: zoals het hoort!

 by Cor Duppen

Onze ervaring met WiFi midden Nederland is goed!

 by Jan Verschuren

Zeer positief. Verstaan het vak, maken waar wat ze beloven.

 by Hulshof

Tevreden met het voortraject en ook heel erg er blij met het eindresultaat.