Netwerk kabels laten aanleggen

Het aanleggen en het afwerken van netwerk kabels kan op veel verschillende manieren. WiFi Midden Nederland legt of repareert en sluit en werkt het correct af.  Soms moet er creatief gewerkt worden om een netwerkkabel aan te leggen en goed te verbinden.

Een netwerkkabel is tegenwoordig universeel, zelfs zo universeel dat je niet meer zonder kunt. Je heb tegenwoordig computers, laptops, tv’s, telefoons  en dit alles heeft een goede netwerk nodig om te kunnen werken.

Een goede kwaliteitskabel is dan ook belangrijk. Wij werken alleen A-Kwaliteits kabel. Daar besparen wij niet op en of het nu gaat om 1 of om 500 meter kabels: voor ons geen enkel probleem. Onze tarieven zijn al ruim 10 jaar een van de laagste in Midden Nederland.

Het trekken van netwerkbekabeling is de basis van het netwerk, zodra de bekabeling niet goed is aangesloten zal er storing optreden. Een vervelende storing in uw netwerk kan voor veel problemen gaan zorgen. Laat uw netwerk aansluiten door onze specialisten: wij doen al ruim 15 jaar ons best om ieder netwerk op de juiste manier aan te sluiten. Wij zorgen altijd voor een duidelijke prijsopgave.

Een klein of een groot project: wij zorgen voor een juiste afhandeling en de juiste mensen op de juiste klus. Dat zijn slechts een aantal voordelen die wij als Wifi Midden Nederland te bieden hebben.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u voeren:

– Afwerken van telefonie en netwerk kabels;
– Verplaatsen van telefoontoestellen en verbindingen;
– Patchkast inrichting;
– Afpatchen monteren;
– Numeriek maken van de inrichting;
– Totale verhuizing van ICT infrastructuur, PC, server en telecom omgeving;
– Netwerk installatie / onderhoud;
– Extra kabels trekken / afwerken;
– Uitbreiding van uw netwerkbekabeling;
– Installeren van een geheel nieuw netwerk;
– Doormeten van de huidige netwerkbekabeling;
– Aanleg van bekabeling; CAT5E, CAT6, CAT 7, UTP FTP STP
– Aanleg van kabelgoten;
– Afdekmateriaal in vele soorten, maten maar ook kleuren.

Snelle netwerk en Wi-Fi verbinding voor bedrijven

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw bekabelde en Wi-Fi netwerk? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw Wi-Fi verbinding drastisch verhogen? Kies dan voor WiFi-midden Nederland. Wij zijn op werktijden, maar ook in de avonduren en het weekend bereikbaar.