Volledig netwerk onderhoud

Als gebruiker wilt u dat het werkt en niet druk zijn met bijzaken zoals uw ICT omgeving. Met het servicecontract nemen wij die zorg voor u uit handen. Het systeem wordt 24/7 gemonitord, wij zorgen ervoor dat deze altijd up-to-date is en bij een defect vervangen wij kosteloos de hardware voor u.

  • Wijzigingen aan het systeem zijn snel doorgevoerd.

Wijzigingen aan uw Wifi systeem, zoals het wijzigen van het gastennetwerk wachtwoord, kunnen wij snel op afstand voor u doorvoeren.

  • 24/7 monitoring

Met het servicecontract beheren wij uw Wifi systeem 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het systeem monitort de hardware op een juist functioneren en stuurt een melding zodra er een fout ontdekt wordt.

  • Uw systeem altijd up-to-date

De accesspoints zijn voorzien van software. Foutjes worden ontdekt en nieuwe functies worden toegevoegd aan deze software, het is dus belangrijk om de accesspoint te voorzien van de laatste updates. Met het servicecontract verzorgen wij dit voor u.

  • Snelle vervanging van defecte hardware

Mocht er een fout ontdekt worden in de hardware dan wordt deze, mits binnen de garantieperiode, kosteloos voor u vervangen. Buiten de garantieperiode betaald u alleen de aanschaf van de nieuwe hardware en geen uurtarief betreffende het vervangen van de hardware.

Wij hebben een ruime hoeveelheid aan hardware op voorraad, zodat vaak dezelfde dag de hardware nog vervangen kan worden.

Volledig netwerk onderhoud voor bedrijven

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw zakelijke Wi-Fi? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw Wi-Fi verbinding drastisch verhogen? Kies dan voor WiFi Middem Nederland. Wij zijn op werktijden, maar ook in de avonduren en het weekend bereikbaar.