WiFi in uw Restaurant

Nog geen goede WiFi?

Geen wifi in uw restaurant? Voor veel gasten is het ondenkbaar om naar een horecagelegenheid te gaan waar geen of gebrekkige WiFi is. Niet eens om alleen maar te werken zoals zakelijke gasten, maar om hun Facebook te volgen of What’s app of Snapchat te gebruiken. Betrouwbaar WiFi blijkt tot de eerste levensbehoefte te horen en levert gemiddeld een betere beoordeling op dan een restaurant zonder WiFi.
Restaurants die gratis WiFi aanbieden maar waarvan het WiFi netwerk niet goed werkt worden gemiddeld slechter beoordeeld dan restaurants zonder WiFi. Het is dus voor ieder restaurant een must dat als er WiFi is, dit ook goed en stabiel werkt.

Goed WiFi levert geld op

De waarde van een goedwerkende WiFiverbinding wordt door hotels verkeerd ingeschat, dat blijkt uit onderzoek.

Voor veel restaurants is de bestaande WiFi een bron van ergernis, kosten en tijdsinvesteringen. Slechte wifi zorgt voor klagende gasten aan de balie. Actie is geboden. Het is tijd om uw wifi te optimaliseren want gasten willen, zo blijkt, een goed werkend draadloos netwerk. En waarom ook niet? Een goede wifiverbinding levert veel voordelen voor de bedrijfsvoering op. Zo wordt personeel productiever en kunt u aanvullende diensten aanbieden die extra inkomsten opleveren.

Een goedwerkende WiFi verbinding levert dus geld op en is onmisbaar voor restaurants die succesvol willen zijn.

Uw WiFi specialist

Wij van Wifi midden Nederland zouden de specialist niet zijn als wij niet speciale oplossingen hebben voor de restaurants. Oplossingen die zorgen voor een naadloze betrouwbare verbinding, ook als u rennend met een handheld of iPad door het restaurant loopt blijven onze oplossingen stabiel werken en zorgen voor een hoge up-time.

Wij vinden het ook geen enkel probleem als u uw eigen IT bedrijf ook nog graag wilt aanhouden maar het WiFi netwerk door ons wilt laten beheren, onderhouden of aanleggen. Samenwerken is geen enkel probleem.

Wel WiFi, maar niet stabiel

Zoals u waarschijnlijk al weet of gelezen hebt kunt u beter geen WiFi hebben dan een onbetrouwbaar netwerk. Waarom uw WiFi niet goed werkt kan aan één of meerdere factoren liggen. Wij komen graag bij u op bezoek om het netwerk samen met u door te nemen om daarna een meting te doen binnen uw restaurant. Aan de hand van onze bevindingen krijgt u een advies. Waar nodig kunnen wij al aanpassingen kunnen doorvoeren, natuurlijk als u hiermee akkoord gaat. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Of klik hier

Aanleg of advies

Het idee om een nieuw restaurant te beginnen, te vernieuwen of u wilt WiFi aanleggen maar u weet niet waar u moet beginnen?
Neem gerust contact op voor een afspraak. Naar aanleiding van ons eerste gesprek geven wij een passend advies. Door de ervaring die wij opgedaan hebben in de horeca weten wij zeker dat wij voor u het perfecte plaatje kunnen bieden dat u de beste prijs/kwaliteitsverhouding geeft.

Niemand beter dan onze klanten kunnen u beter vertellen hoe wij werken.
Benieuwd naar onze referenties? Google ze, bekijk ze op onze website of vraag ze gerust op.