WiFi particulier voor uitstekende WiFi in en om uw huis

Heeft u thuis last van slechte WiFi? Een trage verbinding of slecht bereik in bepaalde ruimten in huis of buiten? Geeft de helpdesk van uw internet provider geen oplossing?  Schakel WiFi Midden Nederland in voor uitstekende WiFi in huis.
Om de situatie in kaart te brengen, komen we vrijblijvend bij u langs, onderzoeken we uw WiFi netwerken en verbindingen, meten wij de snelheid en bepalen we wat de beste oplossing is. Indien gewenst kunnen wij u ook ontvangen in onze showroom in Renkum.

Wist u dat particuliere gebruikers gemiddeld slechts 25% van de internetverbinding gebruiken? Met onze hulp wordt dat opgelost en profiteert u van écht snelle WiFi. Daarmee kunt u in de tuin, op zolder of in de slaapkamer gebruikmaken van het snelle internet waar u iedere maand voor betaalt. Dat kan uiteraard zonder de aanleg van kabels door uw hele woning, want dat is tenslotte het grote voordeel van WiFi.

Aanvullende diensten van WiFi Midden Nederland

Naast een uitstekende internetverbinding kunnen wij u ook ondersteunen bij de apparaten die op WiFi zijn aangesloten en diverse extra diensten.  Met behulp van een omschrijving van uw woning bepalen we hoeveel toegangspunten, zogeheten ‘accesspoints’, u (bedraad of draadloos) nodig heeft voor een optimale dekking. Vervolgens nemen wij de installatie van uw WiFi verbinding uit handen. Met een service controle kunnen we indien gewenst 1 keer per jaar bij u langs komen om nieuwe updates uit te voeren en de veiligheid en de dekking van uw internetsysteem te controleren.
Met de WiFi van WiFi Midden Nederland bent u klaar voor de toekomst.

Maak een afspraak

Bel ons op 0317- 84 41 42 . Elke dag van 8.00 tot 21.00 uur. Wij kunnen op alle dagen van de week, behalve op zondag. En vaak al binnen enkele uren vanaf het moment dat u belt. Ook kun u zelf een tijdstip kiezen dat het beste uitkomt: tussen 8.00 en 21.00 uur, of stuur ons een e-mail en wij reageren binnen een halve werkdag. Ook erg prettig; Als wij naar u onderweg zijn, sturen wij een sms op Whatsapp bericht. Zo weet u ook wanneer wij precies bij u aanwezig zijn.