Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

WiFi Midden Nederland
Average rating:  
 25 reviews
 by Rob van de Laar
TOP WIFI

Goede, snelle service en top WiFi in huis.
Prima naservice en nakomen afspraak.
Wij zijn superblij met onze eigen WIFI in huis.

 by Familie Navest
Deskundige, snelle oplossing probleem

Goede oplossing en geweldige service. Zeer tevreden over onze huidige Wifi en geen problemen meer. Fijn en bedankt!!

 by Pepijn van de Klift
Altijd snel en accuraat

De samenwerking met Anton beoordeel ik als zeer goed. Reageert altijd snel en accuraat. Hij is deskundig. Al mijn problemen worden snel opgelost. Fijne service! Erg tevreden. ?

 by Cineke Brussaard
Kundig en snel

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service van Anton. Voor alle digitale zaken kun je bij hem terecht. Hij is kundig en snel en gaat door tot alles goed werkt en je als klant helemaal tevreden bent. Zijn uurtarief is heel redelijk.

 by Familie Stam
Wifi midden Nederland doet wat ze beloven!

We wonen in een nieuw huis met betonnen muren en 3 verdiepingen en voorzagen veel problemen met de signalen van de wifi. Via vrienden werden we geattendeerd op Wifi midden Nederland en hebben advies bij hen ingewonnen. Het adviesgesprek was gratis en kwam professioneel en betrouwbaar over en hebben dan ook de installatie door Wifi midden Nederland laten verzorgen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: storingsvrije wifi en op alle plekken in het huis een 90 tot 100 mb download. Ook achterin de tuin! Het is de investering meer dan waard!

 by Familie Parmet
Op alle vlakken uitstekend!

Met de standaard geleverde WiFi van onze provider bleef de wifi bij ons thuis een drama en de extenders maakten het alleen maar erger. Na een bezoekje van Wifi midden Nederland werd al snel duidelijk dat we onze wifi niet goed hadden aangepakt. Een jaar geleden werden twee, mooi uitziende kastjes aan de muur geplaatst en sindsdien zijn alle Wifi problemen verleden tijd. Altijd en overal goede wifi; we hebben er geen omkijken meer naar! Top service!

 by Familie Gehem
Een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden met de producten van Wifi midden Nederland. Voorheen hadden wij een router op de eerste verdieping. Bij het werken op de verschillende verdiepingen van ons huis, moesten wij ook het wifi-netwerk handmatig mee-wisselen. Met behulp van het multi-room systeem van Wifi midden Nederland is dit niet meer nodig. Het product geeft een stabiel wifi-signaal en wij hebben geen last meer van een wifi-verbinding die er regelmatig wegvalt. Een uitstekend resultaat na een hele fijne en professionele service!

 by Familie Hensen
WiFi nieuwbouw

We wonen in een nieuwbouwwoning en hebben te maken met dikke lagen beton. Ons WiFi-signaal kwam hier gewoon niet doorheen. We hadden hierdoor last van een slechte WiFi verbinding op zolder en in de tuin en mijn kinderen konden geen filmpjes kijken op hun speelkamer. Sinds ik de WiFi-zenders van Wifi midden Nederland heb laten plaatsen werkt het perfect. Ik ben zeer tevreden over deze oplossing. Nu kan ik zelfs in de tuin mijn e-mail checken en tegelijkertijd genieten van mijn spelende kids. De installatie verliep vlekkeloos en ik kan de vakkundigheid van wifi Nederland zeker aanraden!

 by Jeroen Hendriks
Boven alle verwachting

Snelle service en een top product. Bedankt!

 by Cineke Brussaard
Kundig en snel

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service van Anton. Voor alle digitale zaken kun je bij hem terecht. Hij is kundig en snel en gaat door tot alles goed werkt en je als klant helemaal tevreden bent. Zijn uurtarief is heel redelijk.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»