Netwerk advies

U wilt uw kantoor, werkplekken of huis voorzien van een (nieuw) draadloos netwerk. Als verantwoordelijke voor de installatie hiervan, heeft u veel vragen. Wat betekent de installatie van het WLAN voor mijn organisatie en in welke bedragen loopt dit traject? Welke besparingen kan ik met de inzet van een draadloos netwerk realiseren? U heeft de vragen, WiFi-Midden Nederland de antwoorden. Zo bieden wij u onafhankelijk netwerk advies op maat.

Meedenken en meeschrijven

Onze ervaren gecertificeerde netwerkspecialisten kijken samen met u naar uw eisenpakket en onderzoeken wat u écht nodig heeft. Welke apparaat gebruiken uw medewerkers op welke locatie, hoeveel bandbreedte is gewenst, welk beveiligingsniveau stelt u voor uw gasten? Onze netwerkspecialisten gebruiken de antwoorden op deze vragen voor de vertaling naar de juiste technische specificaties. Wij geven u onafhankelijk netwerkadvies en samen met u schrijven we een uitvraag die voldoet aan al uw eisen.

Excellent WiFi

Om een optimaal WiFi netwerk op te leveren, analyseert WiFi-Midden Nederland niet alleen het draadloze aspect van uw netwerk. Door de jarenlange ervaring, geeft WiFI-Midden Nederland advies over uw gehele netwerk. Van internet aansluiting tot devices, WiFi-Midden Nederland doet alles voor een optimale gebruikservaring.

Onafhankelijk netwerk advies

Als onafhankelijke netwerkspecialist met een sterke focus op WiFi biedt WiFi- Midden Nederland u graag het antwoord. Door onze praktijkervaring met portfolio’s van verschillende A-merken biedt onze netwerkadviseur u gegarandeerd het beste netwerkadvies. Wij kennen de heikele punten in een project, die wij al vaak succesvol oplosten. Naast onze praktijkkennis en ervaring kennen wij de weg in projectmanagement, met bijvoorbeeld kennis van PRINCE2 en vergelijkbare methodieken. Met deze bagage op zak gaan we graag in gesprek over úw uitdaging. Samen met u bouwen we een draadloze oplossing, een oplossing waar u echt iets aan heeft!