Wifi bereik verbeteren met access point

Een veel gebruikte oplossing om wifi te versterken is door een wifi versterker in te zetten die het signaal van uw bestaande wifi apparatuur oppakt en opnieuw doorstuurt. Een wifi versterker wordt ook wel wifi repeater genoemd. Een tweede mogelijkheid om uw wifi signaal te versterken is door gebruik te maken van een access point met hoger zendvermogen. Dit zijn losse apparaten die u via een kabel aansluit op uw modem of router en zijn voorzien van een krachtige wifi zender.

Wi-Fi op maat voor zakelijk en particulier

Wi-Fi via toegangspunten kan zowel bedraad als draadloos worden aangelegd. We komen graag bij u langs om te onderzoeken welke optie voor u het meest geschikt is. De installatie van Wi-Fi is namelijk maatwerk en richten we in op basis van de indeling van uw woning of bedrijfsruimte. Aan de hand van een Wi-Fi check op locatie zijn we bovendien beter in staat eventuele obstakels voor uw internetverbinding vast te stellen en te verhelpen.

WiFi-Nederland: uw partner voor advies, installatie en onderhoud

Wij helpen u met al uw Wi-Fi problemen; of het nu gaat om een beperkt bereik in de achtertuin van uw woning of om een probleem met uw bezoekersnetwerk op kantoor. WiFi-Nederland is uw partner bij verbetering, advies, installatie of onderhoud van uw internetverbinding. Neem contact met ons op als u ook wilt profiteren van een zorgeloze installatie van uw Wi-Fi. Onze WiFi monteurs komen komen graag bij u langs.